My story

about2
M-am gândit multă vreme cum să vă povestesc despre meseria noastra. Nu este ușor pentru ca este o meserie care se bazeaza pe relatia dintre noi fotografii si voi cei fotografiati. Si este greu să generalizezăm pentru că fiecare cuplu este unic, fiecare relație este diferită și fiecare poveste este specială. Așa că am renunțat și am adunat câteva idei prin care să vă spun ce este important pentru noi.

La bază este documentarea amintirilor nunții voastre făcută într-un mod natural. Că să pot documenta frumusețea acelei zile, pentru mine este important să vă cunosc și să leg o relație de prietenie cu voi. Până în ziua nunții îmi doresc să aflu cât mai multe lucruri despre voi, despre ce vă place și nu vă place, despre familia și prietenii voștri, despre trecutul vostru și planurile voastre. Pentru mine să cunosc aceste lucruri este important, pentru că astfel mă veți percepe natural în intimitatea acelei zile minunate și voi putea documenta sentimentele și emoțiile voastre reale.

Ședințele foto înseamnă crearea și menținerea unui spațiu ludic, plin de veselie. Este o întrerupere de ritm binevenită, pentru că, în general, este unul din puținele momente din ziua nunții în care ești aproape singur cu celălalt și te poți bucura de el.

Ziua nunții este ca un vis care durează câteva momente dar a cărui amintire este păstrată până în ultima clipă.