My story

about2

Unul despre celalalt 🙂

#Ioan:

Anei îi plac toate fructele și cele mai exotice smoothie-uri care există. Este în stare să traverseze jumătate de oraș pentru un ecler gustos. Îi place să cumpere haine colorate frumos și aproape că orice femeie este innebunită după incăltăminte. Iubește soarele cald de vară și mirosul de pin de pe plajele grecești.

#Ana:

Ioan iubește cafeaua ristretto, servită în cescută de porțelan fin. Îi place să fie bucuros așa că zâmbește mult. Iubește marea și crede că are o relație specială cu ea pentru că s-a născut la malul ei. Îi place să asculte jazz și să devoreze filme și seriale bune. Dar cea mai importantă este dragostea noastr  pentru fetița noastră  Nectaria, care reușește să pună atât de multă bucurie în sufletele noastre.

 

Manifesto

 

Credem că viață este un dar frumos de care trebuie să ne bucurăm în fiecare moment! Suntem îndrăgostiți de frumos, în toate formele și stările lui, așa că îl căutăm mereu, în tot ce ne inconjoară. Fotografia este pentru noi instrumentul prin care exprimăm frumosul pe care îl găsim în ceilalți.

Viziunea noastră

Ne dorim că atunci când veți privi fotografiile noastre să simțiți incă o data emoțiile pe care le-ați avut în ziua nunții. Să vă amintească cât de mult vă iubiți partenerul și să vă redescopere toate lucrurile care v-au făcut să îl alegeți dintru început.

Apoi ne dorim să vă recunoașteți cu adevărat în fotografiile făcute de noi și să reușim să vă captăm așa cum sunteți cu adevărat. Este foarte important pentru noi să vă cunoaștem bine, să aflăm cât mai multe lucruri despre voi, despre ce vă place și ce nu vă place, despre familia și prietenii voștri, despre amintirile și planurile voastre. Astfel vă veți simți îndeajuns de confortabil în preajmă noastră și în timp ce sunteți fotografiați.  Și veți putea să vă îndreptați toată atenția și dragostea către celălalt.