Baptism

Botezul Elisabetei

May 17, 2017

Sunt oameni pe care in momentul in care ii intalnesti simti ca ii cunosti de-o viata, simti ca te odihneste prezenta lor. Asa a fost pentru noi Lucian si Gabriela – doi oameni minunati in care am regasit bunul gust pentru frumos- printre multe altele. Sofia, fetita lor cea mare, ne-a cucerit din primul moment cu caldura, dezinvoltura, gingasia si dragostea ei. Nu cred ca putem descrie vreodata toate calitatile pe care le are acest copil frumos. Ne-am indragit din prima clipa.
Urma sa documentam botezul fetitei lor mai mici, Elisabeta, pe care atat de mult au asteptat-o.
Biserica aleasa este una tare draga sufletului lor si in momentul in care am ajuns acolo am inteles si de ce. Ne-au primit cu multa caldura si ne-am simtit ca acasa.

Momentul in care au fost aprinse toate lumanarile candelabrului din biserica ne-a emotionat. Atmosfera in biserica a devenit festiva si mai luminoasa (in ciuda ploii de afara).
Frumosul si bunul gust l-am gasit in toate detaliile aranjamentelor. Iar in tot acest efort am vazut respectul si grija aratata prietenilor invitati.

Irina Sarbu ne-a cantat si incantat. O surpriza oferita invitatilor a fost cand Sofia a interpretat doua din melodiile interbelice din repertoriul Irinei. Au cantat impreuna spre surprinderea si bucuria tuturor. Dar trebuie sa va spunem ca surpriza nu a fost planificata si nici repetata inainte. Ci a fost una spontana oferita cu nerabdare din initiativa Sofiei. Am aflat ulterior ca ea a invatat versurile ascultand in drum spre scoala CD-ul cu melodiile Irinei. Recunoastem modelul pentru ca si fetita noastra, Nectaria, a tocit acest CD, fiind preferatul ei. Dupa cele cu povesti. 🙂
      C

No Comments

Leave a Reply