Social Events

The Wedding Market 2017

May 9, 2017

Duminica aceasta a fost o zi speciala, plina de amintiri frumoase vechi si noi. Intalnirea de la The Wedding Market este mereu un moment de bucurie, de eliberare din apasarea urbanului si evadare in natura. Pentru noi este una din cele mai frumoase si mai asteptate experiente de peste an. Poate pentru ca locul este unul intim, minunat, pe care Alina si Ghica l-au transformat intr-o reflexie a sufletului lor. Ne uitam duminica la oameni, furnizori si invitati deopotriva, si ne gandeam cat de minunat este sa vezi oameni care se bucura asa de mult unii de ceilalti. Probabil aceasta bucurie unita cu frumosul lucrurilor si ideilor pe care le aduc cu ei creeaza un eveniment si o atmosfera vibranta de prietenie si bun gust. De altfel nici nu ar putea fi altfel cand toate gesturile celor din jur reflecta caldura si incredere. Pentru miri este un moment de inspiratie, de reflexie a ceea ce aveau in plan sa faca si o revelatie fata de orizontul posibilitatilor care se deschid cu ajutorul furnizorilor creatori. O zi la Wedding Market poate fi considerata oricum ati vrea voi numai banala nu! Da, poate fi obositoare, sau poate un pic ametitoare, pentru ca dai piept cu o furtuna de idei inspirate de ce gasesti acolo si trebuie sa le conturezi in ceva concret, adaptabil evenimentului pe care il pregatesti. Lucrurile frumoase, de valoare se realizeaza cu efort intens iar rasplata de multumire ne umple inimile de bucurie si nadejde ca un vis care poate in trecut parea imposibil si acum a fost implinit.

Anul acesta am ajuns la WM dupa un eveniment din ziua precedenta dupa care am reusit sa dormim cam 2-3 ore.
Ne-am intalnit dimineata cu prietenii nostri Balasa Film – Daniela si Catalin si ei au reusit sa ne energizeze cu spiritul lor cald, calm si vesel. Am urcat impreuna in masini set-up-ul si am plecat cu totii nerabdatori spre The Wedding House. Imi aduc aminte ca tot drumul am fost cu gandul la o cafea buna si tare, de care ne era o pofta teribila. Insa odata ajunsi acolo ne-au revigorat total entuziasmul coplesitor al oamenilor. Intr-un timp record am asamblat impreuna cu Daniela si Catalin standul pe care l-am impartit. Valentina de la Atelier Interesart ne-a dat ajutor cu mainile ei dibace si ne-a aranjat florile foarte frumos.

Pentru noi ca furnizori sunt foarte importanti oamenii, gusturile lor, ceea ce ii reprezinta. La fel de important este sa ne cunostem intre noi, sa vedem efortul si devotamentul pe care il depune fiecare in meseria sa. Adeseori suntem intrebati de clienti daca stim pe cineva, care stie pe cineva care i-ar putea ajuta cu ceva… Ei si asta este o mare bucurie pentru noi atunci cand putem ajuta. Este unul din aspectele frumoase care dau sens vietii.
Asa ca ne-am impartit timpul intre legarea de noi prietenii si viitoare colaborari, documentarea evenimentului si putinul ajutor pe care l-am dat prietenilor nostri de la WedMag pe Instagram. Nu putea fi altfel pentru ca fotografiatul in sine este o mare bucurie pentru noi. Asa ca am putea spune ca standul nostru l-am neglijat destul de mult.

In plus, anul aceasta am luat-o si pe fetita noastra, Nectaria, cu noi. Ii este oarecum familiar locul si tare drag. Stiam ca se va simti in largul ei. Si pentru ca a mai crescut, ne bazam de acum si pe intelegere din partea ei. Asa a si fost. Ne-am vazut in fuga si doar pentru a ne povesti pe scurt din peripetiile pe care le traia impreuna cu noii ei prieteni. Meniul principal si prioritar al zilei au fost doar minunatiile de dulciuri de acolo si nelipsita inghetata – favorita ei. Ce maini nespalate, julituri, alergaturi sau eclere peste eclere? Stiam ca va fi asa si ne-am asumat intru totul acest lucru. Doar am fost si noi copii odata. A fost foarte intelegatoare pentru putinul timp pe care i l-am accordat si asta datorita dragostei ei imensei ce ne-o poarta. O cerinta speciala am primit insa: sa ii luam de-acasa un aparat mic pentru a face  poze la ce ii place ei. 🙂 Asa a si fost.

Singurul lucru care ne framanta de cateva zile a fost insa vremea. Acel weekend se anunta pe zi ce trece tot mai ploios. Prima incercare a fost sambata, care surpriza – in ciuda prognozei soarele s-a incapatanat sa apara la pranz si nu ne-a mai parasit intreaga zi. La fel duminica. Desi aveam parte de aceeasi prognoza ploioasa, cred ca spiritul cald si optimist, al intregii echipe Wedding Market, inimile lor darnice si pline de frumos au schimbat ceva acolo sus. Am avut parte de o vreme insorita si calda iar ploaia ne-a ingaduit pana mult spre dupa-amiaza.

Imi aduc aminte ca Alina mi-a zis ca a reusit sa doarma cam 3 ore. Da, cat de bine o inteleg. Dar tot acest efort s-a metamorfozat in lucruri deosebite. Acestea toate au creat speranta ca frumosul si bunul gust se pot cultiva din ce in ce mai mult pana la redefinirea totala a conceptului de nunta.

Da, cam lunga prezentare insa nu putea fi altfel despre The Wedding House si acest eveniment nascut din pasiune si convingere. Va lasam sa gustati putin din atmosfera acestui eveniment:

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply