Social Events

Wedding Market 2018

May 28, 2018
Cum a fost la Wedding Market?
Da, trebuie neaparat sa va povestim si anul acesta.  Asta pentru a va face o idee ce va asteapta la  editia de anul viitor, pe care nu ar trebui sa o pierdeti  🙂
In primul rand ne-am reintalnit cu prieteni vechi, obistuiti ai casei dar totodata am cunoscut si oameni noi si creativi. Din nou  a fost o atmosfera fresh, foarte inspirativa despre frumos – cu care ne-am obisnuit an de an.

Timpul l-am impartit intre documentarea evenimentului, fiind fotografi oficiali si legarea de noi prietenii.  Ah, da –  am trecut putin si pe la stand. 🙂 Nu de alta dar ne era tare drag de cum l-au realizat pentru noi prietenii nostri de la Jolie Joie.
Pentru Nectaria, locul este deja familiar si tare drag ei. Cand am ajuns la targ nici nu stia cu ce sa inceapa, cu inghetata de la Delicii sau mai bine sa fuga repede sa vada trucurile lui Verdini.
Cu fiecare an ce trece, observam cum bunul gust devine competitiv in acest domeniu, isi fac loc ideile chic, inedite.
Altfel spus – creativitatea acestor oameni inspira cupluri, formeaza si schimba gusturi, le personalizeaza  spre o identitate autentica pe care ne-o dorim tot mai prezenta in aceasta zona.
Pentru noi este o bucurie sa surprindem in fotografie aceasta transformare sanatoasa spre autenticitate.
A fost obositor? Am picat seara franti? Ooo, da. Abia ne mai tineau picioarele. Insa eram bucurosi si ca de obicei am uitat de tot de oboseala,  prinsi in atmosfera plina de energie vibranta pe care o emana locul si oamenii prezenti la Wedding House.
 

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply