FAQ

In ce oras locuiti?

In prezent locuim in Bucuresti. Am copilarit in schimb pe malul marii, unde ne-am bucurat de verile frumoase, de peisajul marin, minimalist. Ne amintim cu nostalgie de iernile geroase  cu vanturi puternice si aspect de pustiu. Apoi in adolescenta am venit la facultate in Bucuresti si am ramas aici.

Mergeti si la nunti in afara Bucurestiului?

Da, fotografiem destul de multe evenimente in afara Bucurestiului. Ne place sa calatorim,  sa vedem locuri noi si sa cunoastem oameni si obiceiuri noi.  Locurile noi sunt o buna sursa de inspiratie pentru noi.

Cate imagini primim?

Sunt multe variabile care stabilesc numarul fotografiilor primite dar in general in jur de 700- 800 de fotografii. Acest numar poate creste sau descreste in functie de numarul orelor petrecute la eveniment. 

 

Editati toate fotografiile?

 Da, toate fotografiile pe care le veti primi sunt atent selectate si editate. Selecția se va face în functie de relevanța momentelor, corectitudine, expresivitate. Toate aceste fotografii vor fi analizate și corectate individual. Editarea consta in primul rand in aranjarea culorilor, a expunerii si a cadrarii. 

Cand primim fotografiile?

Dureaza intre 6 si 10 saptamani ca imaginile sa fie gata. Este posibil sa va surprindem si sa publicam pe pagina de Facebook o selectie scurta la cateva zile  dupa eveniment.

Cum intram in posesia fotografiilor?

Veti primi toate imaginile editate intr-o galerie on-line cu parola de unde se pot descarca. Fotografiile vor fi la rezolutie mare, pregatite pentru print.

 

Oferiti si pachete de servicii?

Da, cel mai cautat este un pachet care cuprinde documentarea zilei nuntii, o sesiune foto in alta zi si un album inclus. Totusi fiecare eveniment este diferit si fiecare cuplu are nevoi diferite asa ca avem si o parte din oferta à la carte e asa incat sa putem acoperii orice cerinta. 

Faceti si albume de nunta?

Da, oferim albume de nunta Fine Art, toate imbracate in coperti de piele naturala. Mai multe informatii si exemple puteti sa vedeti aici.

Faceți și fotografii de grup?

Da. Credem ca fotografiile de grup sunt foarte importante și capată și mai mare valoare pe masura ce trec anii. Vom stabili împreuna un loc și un timp adecvate pentru acest moment.

Ce aparate foto folositi?

Folosim echipament profesional Nikon. Ne plac obiectivele fixe luminoase si rapide. Favoritele sunt 85 mm  1.4, 45 mm TS, 35 mm 1.4. 50 mm 1.2, 20 mm 1.8, 105 mm 2.8, 50 mm 1.2. In situatiile cu lumina slaba, folosim blitzuri Nikon insotite de declansatoare Poket-Wizard. Avem in geanta si o lampa de lumina continua dedolight, Ledzila.

 

Aveti echipament de rezerva?

Da! Nu se stie niciodata ce se poate intampla asa ca intotdeauna avem echipament de rezerva pentru orice situatie.

Fotografiati singur?

In general lucrez cu sotia mea sau cu un alt asistent. Sunt si evenimente la care merg singur. Depinde de complexitatea si locatia evenimentului.

Folositi lumini artificiale?

Preferam lumina naturala a soarelui. Nimic nu se compara cu lumina din ora de aur.  Acesta este motivul pentru care este foarte importanta ora la care se programeaza sedinta foto. Sunt si situatii in care este nevoie de lumina artificiala, in special la petrecere folosim blitzuri Nikon impreuna cu trigare Poket wizard sau o lumina video Dedolite pentru cazuri speciale.

Va ocupati  doar de partea foto sau acoperiti și partea video?

Doar de fotografiere. Pe partea de video va recomandam cu drag  Balasa Films

Este nevoie sa va asiguram meniu in timpul evenimentului?

Da, va rog. Este nevoie de multa energie in ziua  evenimentului. Un meniu si bauturi racoritoare ne repun zambetul pe buze 🙂  Este bine ca in masura posibilitati sa avem doua locuri la o masa care sa fie in sala cu ringul de dans. Asta ne va permite sa nu ratam  momentele spontane care se pot intampla.

Cand ar trebui sa va contractam?

Cu cat mai repede cu atat mai bine. 🙂 In fiecare an, anumite date sunt mai aglomerate si mai cautate. In general acelea se ocupa primele.  Majoritatea contractarilor incep in toamna pentru vara viitoare. 

Putem sa vedem o nunta intreaga?

Sigur, cred ca este foarte important sa vedeti toate fotografiile de la o nunta. Asta este si motivul pentru care incerc sa pun cat mai multe fotografii pe site de la evenimentele postate. Dati-mi un e-mail si o sa va trimit datele necesare ca sa vedeti o nunta intreaga.

Putem sa ne intalnim?

Cu siguranta. Pentru noi este foarte important sa ne cunoastem si sa aflam daca ne potrivim. Si nu ratam niciodata ocazia sa povestim cu oameni noi si sa bem o cafea buna. Sunt multe cupluri care locuiesc in orase diferite dar aceasta nu mai este o bariera pentru ca ne putem vredea pe skype.

Cum rezervam data?

In momentul in care sunteti hotarati semnam un contract si se plateste o taxa de 30% din valoarea contractului pentru rezervarea datei. Restul din suma se va achita la cateva zile dupa eveniment.

Avem o alta intrebare.

Ne puteti trimite un e-mail si o sa fim bucurosi sa va raspundem. 🙂